img

Александра даде урок на кифлите в „Ергенът“ (СНИМКИ)

/
/
/
257 Views

Моралната победителка в “ Ергенът „, Александра, се превърна в успешен инфлуенсър след края на риалитито. Припомняме, че на предпоследната церемония на розите тя отказа първата роза на Виктор и напусна предаването със сълзи. Причината за това решение е, че според нея той не кореспондира с нейните представи за мечтания мъж, защото не я е защитил в труден за нея момент, а именно когато Виктория я залива с алкохол.

Според нея верният ход е трябвало да бъде да изгони рускинята. 

Александра наскоро пусна стори, в което дава урок на участничките в предаването как не трябва да се държи една дама, която е нападната от други. Ето какво сподели в него:

Алекс Гърдева

„Здравейте, прекрасни хора. Искам да започна този слънчев понеделник с една много хубава тема и това е как да отвръщаме на лошото с добро и колко е важно това за нас. Доброто винаги води до добро. Когато се случи нещо лошо, някой ни направи нещо лошо, в момента, в който ние отвърнем с лошо, ние падаме в тази вибрация. Несъзнателно приемаме това, което ни се дава. Когато отвърнем с добро, каквото и да ни се случва, ние запазваме себе си, предпазваме себе си от това, което ни се дава и се чувстваме удовлетворени от това, че ние можем да се справим. Хубав понеделник и правете добро!“, споделя хипнотерапевтката.

Александра Гърдева

Явно Александра е насъбрала лоша енергия по време на престоя си в предаването и има нужда да се очисти от тези лоши вибрации, а най-добрият метод е да преподаде този урок и на своите последователи.

Не знам дали със сигурност под „лоши вибрации“ визира действията на другите участнички в „Ергенът“, които я нападаха, но определено, когато гледаме клипа се сещаме за тях.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text