img

Всички се гавриха с уродливия вид на Вероника, СНИМКИ показват каква мадама е сега

/
/
/
588 Views

Това е историята на Вероника. Момиче, което е получавало безброй подигравки заради уродливата си визия. Хора дори й пишели съобщения в социалните мрежи колко е грозна.

Девойката по всякакъв начин се опитвала да е над нещата и да приема с усмивка коментарите за външния си вид.

Вероника се опитвала да живее без комплекси и не се интересувала от общественото мнение. Тя нито веднъж не е нагрубила някого, след като той я е обидил.

На страницата си в социалната мрежа Вероника качва свои снимки от ежедневието, но под всяка се трупаха груби коментари защо допуска да изглежда по този начин.

Някои от коментарите стигнаха твърде далеч и това принудило момичето да изтрие профила си от интернет.

Тогава започнали да се носят слухове из училище по неин адрес. Това пък довело да психическо разстройство и Вероника изпаднала депресия.

След завършването й коментарите по адрес на визията й отшумяха. Никой не е имал каквато и да е информация за нея. Тя сякаш е потънала вдън земя.

От скоро обаче Вероника има нов профил в социалната мрежа и снимки, които шокираха всички. Стана ясно, че тя е излязла от депресията и вече се чувства добре. На новите си снимки тя се усмихва, а лицето й е гримирано. Явно девойката е разбрала, че така може да прикрие някои свои недостатъци.

Вероника вече е на 23 и е наистина щастлива. Момичето вече е истинска жена и дори се е омъжила. Съпругът й е много красив, а на снимките от сватбата двамата изглеждат безумно влюбени един в друг.

Остава ни да се радваме за Вероника и да се радваме за нея Надяваме се, че в Интернет вече няма да има „смелчаци” и „шегаджии”, които отново да я обиждат./jenata.blitz.bg

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text