img

Главният враг на Нинова: 700 000 искат оставката й! Флиртът й първо с Петков, а после с ГЕРБ е ужасен

/
/
/
127 Views

„БСП не е готова за предизборната кампания и причините не са вътрешни, а в политическото поведение на ръководството. Когато през последната година си прескачал от политическа маса на политическа маса, бил си с ПП и ДБ, после си пофлиртувал малко с ГЕРБ и с ДПС, това страшно демотивира избирателя“. Това коментира пред БНР Кирил Добрев от БСП.

И допълни, че ръководството на партията трябва да разбере – избирателят на БСП не приема партията като балансьор, а като основен играч:

„И когато ти я принизиш до положението на сервитьор, няма как да ти гласуват доверие. Хората, които гласуват за БСП, искат или управляваща, или основна опозиционна партия, а не посредствен политически елемент. Никой не харесва асистентите, а лидерите“.

В предаването „12+3“ Добрев посочи, че от партията се отстраняват хора, които имат различно мнение.

„Партията ще преживее и тези избори, ще дойдат нови. За ръководството обаче тези избори са фатални, защото, ако не успеят да останат закачени някъде във властта, просто си отиват и от вътрешнопартийната аудитория“.

Според него близо 700 000 избиратели, които спряха да гласуват за БСП, искат смяната на настоящето ръководство на партията.

„Вдясно върви консолидация, за да може да се атакува първото място. Вляво – разпарчетосване, за да има повече свободни избиратели, за да може някой да краде. Ляво обединение може да има само с БСП. Обединението е изключително важно“.

Източник: demokrat.bg

Материалът Главният враг на Нинова: 700 000 искат оставката й! Флиртът й първо с Петков, а после с ГЕРБ е ужасен е публикуван за пръв път на Новини от Балканите и света.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text