img

Грандиозен скандал между Петя Буюклиева и Катето Евро

/
/
/
454 Views

Още от самото начало се усещаше напрежение между двете. Зад прикритото лицемерие, което демонстрираха една към друга през първите няколко дни на всеобщото си обитаване на най-известната къща в България, двете най-накрая свалиха картите на масата и изрекоха лице в лице какво мислят за себе си.

Причината за избухването на скандала бяха злобните коментари и истории за живота на Катето Евро, които разправяше Петя Буюклиева на останалите съквартиранти. В най-тънки детайли, естрадната певица коментира как Катето Евро се е раздавала по купони и безцеремонно е изневерявала на покойния си съпруг.

Думите на Петя Буюклиева стигнаха до ушите на Катето Евро и актрисата изпадна в дива ярост, която трудно би могла да се опише с думи. Бъдещата баба, която трудно може да бъде разплакана, този път не издържа на напрежението и избухна в сълзи, които впоследствие обаче, бяха придружени с невъздържан гняв и опити за физическа саморазправа!

Евгени Минчев със скандално разкритие за Ники Китаеца и Виолета

Лордът буквално хвърли бомбата в ефира на Нова телевизия по време на последното живо предаване, като сподели, че бракът между Ники Китаеца и бившата чалгаджийка Виолета е пълен фарс и единственото истинско между тях е детето им. Евгени Минчев направи скандални разкрития относно връзката му с Ники Китаеца и разкри, че двамата са консумирали връзката си и дори люлинския инструктор е живял в тях цели три месеца!

На всичкото отгоре, по време на тримесечния си престой в палатите на Евгени Минчев, Ники Китаеца бил превърнал жена си в тяхна слугиня, която системно е идвала да пуска прахосмукачката и да мие пода, по думите на лорда. Те бяха потвърдени от скандалната водеща Албена Вулева, която добави, че Китаеца е готов на всичко за слава и пари, и няма нищо истинско в отношенията му с Калина.

Припомняме Ви, че Виолета обвини изкусителката, че сваля мъжа й и го защити, че не е виновен по никакъв начин за това, което се случва между двамата в Къщата.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text