img

Гюров нападна свой депутат: Няма задкулисие! Бием ГЕРБ с 10 процента

/
/
/
120 Views

„За нас е важно не кой и от коя формация заема мястото на водач в листите на ПП-ДБ, това са избираеми позиции, които не променят състава на хората, които ще влязат в парламента. За нас е най-важно на преден план да излязат смислени хора със смислени каузи, в които хората да могат да се припознаят и да им вярват. Устойчивите решения се вземат, когато всички мнения се сложат на масата“. Това заяви пред БНР Андрей Гюров от „Продължаваме промяната“. И подчерта, че не може да се говори за задкулисни решения.

По-рано Александър Дунчев от ПП обяви, че има задкулисие в „Промяната“. Поводът на думите му бе намерението на „Продължаваме промяната“ да даде София-област при предстоящите избори на „Демократична България“.

Гюров съобщи, че на 22 февруари ще има Национален съвет на ПП, на който ще бъдат одобрявани листите на коалицията ПП-ДБ за изборите на 2-ри април.

Според него това, че в социологическите проучвания ПП-ДБ има преднина от 1% пред ГЕРБ-СДС, означава, че тази разлика е около 10% и добави, че досега резултатите на ПП и ДБ винаги са били подценявани в изследванията на обществените нагласи преди изборите.

Източник: demokrat.bg

Материалът Гюров нападна свой депутат: Няма задкулисие! Бием ГЕРБ с 10 процента е публикуван за пръв път на Новини от Балканите и света.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text