img

Ели Гигова избухна и се разкрещя на Жени Калканджиева

/
/
/
269 Views

Дъщерята на собственика на футболния отбор Локомотив София все по-рядко успява да сдържа нервите си. След като влезе в остър конфликт с Людмила преди няколко дни, Ели Гигова нападна Жени Калканджиева.

Двете спокойно си лежаха на шезлонгите в дора и нищо не предвещаваше скандала, който щеше да се разрази няколко минути по-късно. Жени и Ели Гигова обсъждаха съвсем обикновени теми, докато съпругата на Тачо не „нагази лука“. Тя си позволи да бъде откровена с Ели Гигова и искрено и сподели, че винаги си е мечтала за живот като нейния – с финансова обезпеченост и никакви грижи. Тези думи обаче, нараниха сериозно Ели, която не успя да се стърпи и на висок тон заяви, че й е писнало да бъде определяна като „малкото момиче на тати“, което никога не е работило и не поема никакви отговорности.

Жени Калканджиева остана изумена от реакцията на Ели и буквално си глътна граматиката. В продължение на няколко минути тя не успя да отговори по подобаващ начин на „богатото момиче“.

Кали се видя с мъжа си и Ива Екимова извън Къщата

Както знаем пред закона всички са равни, но някои са по-равни от останалите. Това важи в пълен случай и за правилата на ВИП Брадър. Всеизвестен факт е, че съквартирантите не могат да получават абсолютно никаква информация от външния свят. Това обаче, май е само за пред камерите, тъй като преди няколко вечери Кали имаше участие в софийска дискотека, където „изненадващо“ я чакаха новия й мъж Влади и изгонената от Къщата на ВИП Брадър Ива Екимова, с която се сприятелиха доста в предаването!

Ники Кънчев неведнъж е заявявал в ефира на Нова телевизия, че някои от звездите напускат Къщата поради работни ангажименти, но това се случва под зоркия контрол на Големия брат, който ангажира няколко „здрави момчета“ да се грижат за звездите и да не им позволяват да получават каквато и да е информация от външния свят.

Фолкпевицата Кали явно не е забравила за обещанието, което пое пред Тити Папазов и продължи да събира средства, с които да бъдат спасен баскетболния Левски София. Тя обиколи на няколко пъти дискотеката с призив хората да помогнат с каквото могат на синия отбор!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text