img

Иво Карамански-младши показа как живее след тежката катастрофа (Снимки)

/
/
/
372 Views

Иво Карамански-младши показа как живее след тежката катастрофа, в която загуби ръката си. Благодарение на майка си Нели Атанасова и втория си баща Александър Сано той има протеза, която замества липсващия крайник.

„Цялостността е състояние на ума“, е написал той под кадър, на който показва своята протеза. Силният младеж показва здрав дух и по никакъв начин няма комплекси от това, че е като киборг.

Припомняме, че той катастрофира с колата си в Нидерландия и се наложи ампутация на лявата му ръка от китката надолу.. За щастие, медицината и технологиите са много напреднали и младежът се сдоби с модерна протеза, изплащана му от доведения му баща Александър Сано.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от KARAMANA (@ivokaramanski)

 

„От няколко години се предлагат бионични ръце, които са командвани от импулсите на мускулите. Буквално този крайник може да върши всичко, някои стигат до 80-90% да върнат функционалостта на инстинската ръка“, обнадежден е актьорът за наследника на Нели Атанасова.

Иво Карамански е успял да си хване гадже, което му помага да минава по-лесно през трудностите. От няколко месеца той излиза с инфлуенсърката и влогърка Антоанет Пепе, която е много популярна в Инстаграм, а наскоро издаде и книга. Тя е със седем години по-възрастна от него и има три деца от двама различни мъже.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text