img

Изненадващо обяснение в любов получи Атанас Пеканов: Обичам те, както Поли Паунова обича Христо Иванов

/
/
/
132 Views

От Фейсбук профила на Ангелина Летникова

 Приятели, днес е събота. Свещен ден. Тих ден. Идеалният ден да се възхитим за пореден път на красивия лик на Атанас Пеканов. Да. Тези изящни пропорции, така изваяни като от скулптор от Ренесанса лице, с тези очила, мили с рогови рамки, с които ми прилича на отличника на класа.

Тази изящна блендамед усмивка. Просто няма грешка. Атанас Пеканов е онова, което се случва, когато Афродита и Аполон правят секс. Атанас Пеканов е моят ляв икономически Кларк Кент. Супермен. Суперсекси. С тази гладка кожа и тези бадемови очи. Няма как. Влюбена съм до безобразие.

Един ден когато се прибера в София, не желая селфи с Кирил Петков, нито с Христо Иванов. Искам селфи с Атанас Пеканов. Способна съм да изям цял лимон с кората, ако знам, че така ще мога да се докосна до божественото му присъствие.

Чух, че Пеканов всъщност знаел коя съм, даже е прочел един мой статус за себе си. Благодаря за вниманието. Вярвам, че моят план за България рано или късно ще бъде приложен. Когато прочел моя статус, твърди мой сигурен източник, той казал: ,,Тя Ангелина така си тролва, знам я. Статусът й внушава неща за мен, които не са истина ’’

Не, Атанасе Пеканов. Това не е тролване. Аз съм фея. И ръся след себе си брокат и магически прашец и крилцата ми потрепват всеки път когато те видя. Това не е тролене. И нищо не внушава. Това е самата истина. Ако не беше толкова отчайващо хетеросексуален, и ако не бях отчайващо single и самотна, нямаше да запълвам вътрешната си празнота с въздишки по него и досега да съм му предложила брак – така както Полина Паунова би предложила на Христо Иванов. Поне с такова впечатление оставам след всяко нейно интервю с него. Но да не се отклоняваме!

Знам, че е хетеросексуален, знам! И боли! Но ще го преживея някак! Ще преживея и някак това че играе за Радев. Само едно ми трябва. Да отида с Атанас Пеканов на Панаира на книгата. И едно селфи. Това е. Вижте колко съм лесна! Хайде, уредете ме, че скоро идва рожденият ми ден!

Източник: demokrat.bg

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text