img

Киприяновата молитва развали магия на Борисов

/
/
/
228 Views

Бойко Борисов и ГЕРБ спечелиха категорично парламентарните избори, а в победата им има и свещена намеса. За това намекна самият той още в изборния ден.

Известната като чудотворна сред миряните Киприянова молитва помогнала на Борисов да бъдат провалени коварните опити на негови врагове за магии и уроки и той да постигне безапелационен успех.

Всеизвестно е, че лидерът на ГЕРБ е силно вярващ, редовно посещава църкви и манастири и притежава изключителна лична колекция от икони в родния си дом в Банкя.

 

 

Към Бог и светците Борисов се обръща и в добро, и в лошо. В деня на изборите самият той сподели, че е почувствал закрилата на Св. Киприян. Именно на 2 октомври бе храмовият празник на светеца.

 

Не изпускай тези оферти:

 

„Киприян бил жрец магьосник, но познал Христос и обучавал хората да не пристъпват към магии, когато се чувстват угнетени, а да молят Бог да сбъдне онова, за което копнее сърцето им. Киприяновата молитва служи най-вече за предпазване от уроки, за прогонване на злите сили и страха от дома и душата и за разваляне на магии“, написа Борисов във фейсбук.

Близки до бившия премиер споделят, че неведнъж той е изявявал желание да му бъде четена
Киприянова молитва, тъй като силно вярвал в зли очи.

От години на ръката си той носи задължително червен конец, който се счита за амулет, отблъскващ уроките и лошите помисли на зложелателите от всеки, който го притежава.

Киприяновата молитва пък се чете във всеки храм в България в четвъртъчен ден, като в по-големите църкви, особено в столицата, обичайно се вият опашки от желаещи за нея. Болшинството от миряните споделят, че ходят да запишат имената и на свои близки за четеното, при което отецът споменава хората от списъка.

Силата на молитвата се дължи на факта, че самият свети Киприян, живял през III век, е бил велик магьосник. Той обаче служил на тъмни сили и Дявола, но в един момент решил да се обърне към Бога и да стане негов служител.

Обратът в живота му идва, след като не успява да направи магия за любов на християнката Юстина. Той взел пари да я омагьоса от кандидат-жених, но никакви дяволски заклинания не му помогнали.

Заради това повярвал в Христа и със знанията си той вече започнал не да вреди, а да помага на хората да се справят с направените им заклинания.

Преди векове Киприяновата молитва се е четяла само в църква и само от свещенослужител. Текстът ѝ не е излизал на бял свят официално, а „по неведоми пътища“. За пръв път в България той е разпространен от емигрантка от Одеса. Подготовката преди четенето на свещения текст също е от изключително значение.

На първо място и свещеникът, и вярващият, за когото ще се моли ходатайство от св. Кирпиян пред Бога, трябва да спазват строг пост в продължение на няколко дена.

Монаси разкриха, че важно условие, което често пъти се пренебрегва, е мирянинът да се е запознал предварително с житието на свети Киприян. Според вярващите Киприяновата молитва е най-силна, когато се чете лично.

Тогава енергоинформационното поле се концентрира директно върху присъстващия и ефектът е много по-силен в сравнение с четенето на общи молитви. За самия ритуал е нужно да се носи дреха, която вярващият да облече след това, за да се пречисти.

Бойко Борисов лично е посещавал почти всички манастири на територията на България, но изключително специален за него е Клисурският манастир „Света Петка Параскева“ в Банкя.

Там лидерът на ГЕРБ редовно може да бъде забелязан да запали свещ, като често е придружаван и от най-близките си хора – неговата дъщеря Венета, зет му и внучетата му Бойко-младши и Иван. Именно в Клисурската обител преди 3 години той стана кръстник на внуците си, които встъпиха в Христовата вяра.

Още за зодиите:

Луната е в знак Риби до 18:58 ч.

Периодът е подходящ за благотворителна дейност, за творчески занимания. Повишени са интуицията, сантименталността и мечтателността. Неподходящо е за всички дела, които изискват точност и внимание, за изчисления и фина ръчна работа. Засилва се връзката на човек с Космоса. Може да се използват духовни практики. Луната носи емоционална нестабилност. В любовните дела трябва да се прояви голяма предпазливост. През това време хората са по-склонни да гледат на света през розови очила. Чувствата са интензивни, сърцето прекалено открито.

Уязвими са краката, особено ходилата и пръстите. Препоръчва се по-малко да вървите и да сте с по-меки и удобни обувки. Да се внимава с лекарствата, наркотичните вещества и алкохола, чието действие се засилва сега повече.

Лунен календар: продължава 12 лунен ден до 18:12 ч.

В 12-ия лунен ден трябва да се отнасяте към всички хора с любов и разбиране, да показвате само положителни емоции към тях, да се опитате да ги разберете.

В 12-ия лунен ден трябва да мислите за духовното, за мира и доброто, особено добре е да се обърнете към Бог или да прекарате един ден сред природата, в тишина и спокойствие, за да почувствате участието си в този велик свят. Именно в този ден небето е отворено за хората, нашата молитва със сигурност ще бъде чута, само ако искрено вярваме в нея. Първите думи сутринта на 12-ия лунен ден трябва да бъдат молитва, не просто заучен каноничен текст, а молитва, която идва от дълбините на сърцето ви.

Седмичен хороскоп от 3 до 9 октомври

Този ден трябва да завърши със същата искрена молитва. Просто се обърнете към Вселената, към Висшите сили. Молитвата ви трябва да съдържа искрена благодарност, защото всички имаме за какво да кажем „Благодаря“ на Бог. 12-ти лунен ден ще благоприятства само онези, които са искрено благодарни, които оценяват всичко добро, което вече им е изпратено в живота.

Енергията на този ден предразполага да се прави добро за другите. Днес повече от всякога е необходимо да се показва състрадание и милосърдие, да се правят дарения, да се извършва благотворителност, да се правят подаръци, защото символът на този ден е сърце. Дайте радост, вдъхновение, вдъхнете надежда и вяра в сърцата на хората. Полезно е да се дава милостиня, особено ако ви помолят за това. Помнете, че който не е милостив, може сам да загуби милостта на небесата.

Сексът в този лунен ден трябва да бъде иновативен, най-подходящото време за пълно усвояване на нови сексуални техники и пози, любовни игри. Липсата на сексуално желание или усещане за умора е сигурен знак, че сте изчерпали всички свои ресурси и не сте разчели правилно силите си.

Следва 13 лунен ден от 18:12 ч. на 7 октомври до 18:36 ч. на 8 октомври

Слънчев календар – 21 слънчев ден – Могат да се случат интересни събития, а хората, които срещнете да са свързани с вас кармично. Бъдете предани на своя дълг, верни на принципите си, честни в отношенията си, изпълнявайте своите обещания, не говорете прекалено много. Вслушвайте се в дадените съветите днес. Благоприятно е да се раздава милостиня, но да се взема не се препоръчва.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text