img

Кирил Петков и Асен Василев се притесниха тази вечер от Борисов! Бойко: Като искате, ще ви кажа! Да, бях там!

/
/
/
116 Views

Не обичам да си говоря за срещите, но понеже се спекулира. Знаех за „Магнитски“ преди това, бях там (б.р. в Американското посолство в София) сряда, петък и понеделник, защото ние имаме много партньорски задачи, които да свършим. Включително и два пъти се срещнах с Джим О Брайън, питах го и за Горанов. Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, запитан в „Лице в лице“ по bTV бил ли е в Американското посолство тези дни.

Наскоро още петима българи бяха санкционирани от САЩ по глобалния закон “Магнитски”, след като преди 2 години в списъка попаднаха Делян Пеевски, Васил Божков и Илко Желязков.

Новите са Владислав Горанов, бившият министър на икономиката и енергетиката Румен Овчаров, лидерът на русофилите Николай Малинов, бившият депутат от БСП и директор на АЕЦ “Козлодуй” Иван Генов и бившият директор на централата Александър Николов

Източник: demokrat.bg

Материалът Кирил Петков и Асен Василев се притесниха тази вечер от Борисов! Бойко: Като искате, ще ви кажа! Да, бях там! е публикуван за пръв път на Новини от Балканите и света.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text