img

Кои са най-антипатичните съквартиранти в очите на зрителя?

/
/
/
198 Views

Всеизвестен факт е, че зрителите си имат любимци от всеки един сезон на предаването и такива, на които върло несимпатизират! Като всеобщ дразнител в очите на зрителите до момента се е превъплътила личността на Евгени Минчев. Самопровъзгласилият се за лорд, моден критик и ПР агент е трън в очите на много хора, не само в къщата, но и зад телевизорите! С всекидневните си интриги, обиди и прищевки той бързо си спечели тази „престижна титла“!

Веднага след него се нарежда „ортачката“ му Албена Вулева. Двамата имат сходни интереси и въпреки обидите, които си отправяха един към друг в медийното пространство преди време, те бързо-бързо се сближиха и обединиха силите си в нагрубяване на останалите съквартиранти.

Зорница Линдарева е следващият съквартирант в Къщата, който бива недолюбван от по-голяма част от зрителите, най-вече от женското съсловие пред екрана. Основната причина за това е нейното ненормално поведение и постоянните й капризи! По същата причина в тази „неофициална класация“ попада и Ели Кучкова. Трябва да отбележим и факта, че друга блондинка – Ива Екимова също е недолюбвана от зрителите, заради нейното фалшиво поведение, което демонстрира от началото на формата.

Албена Вулева ще бъде изгонена от ВИП Брадър в понеделник?

Според последните клюки, известната като „бившата водеща на Сигнално жълто“ ще стане жертва на продуцентските игри. Публично известен факт е, че продуцентите решават кой да напусне Къщата и кога да се случи това. Албена Вулева беше вкарана в Къщата, за да създава интриги и напрежение, но до момента тя е бледа сянка на това, което искат продуцентите да бъде. Освен това тя попадна в много лоша елиминационна група – заедно с Евгени Минчев и Йорданка Христова, които имат специална договорка с ВИП Брадър!

Въпреки че е недолюбван от публиката, Евгени Минчев със сигурност няма да напусне Къщата. Той е основен персонаж в сценария на продуцентите, а и освен това се е договорил с тях да напусне предаването по възможно най-достойния начин, а изгонването на вторите елиминации със сигурност не е повод за гордост! Вероятно Минчев ще достигне финалната фаза на предаването по един или друг начин. За Йорданка Христова е повече от сигурно, че ще бъде на финал, но едва ли ще спечели предаването.

По този начин Албена Вулева ще стане жертва на продуцентските машинации, което едва ли ще й се понрави особено.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text