img

Корнелия Нинова е бясна, разкри какво вършат хората на Румен Радев в тези часове

/
/
/
123 Views

„Днес, 29 декември служебното правителство на Радев ще приеме допълнително споразумение към вече подписания договор за предоставяне на оръжие за Украйна. Бързат между празниците, тихомълком да решат, че ще има още и още оръжия, но вече ще минават през НС“.

Това обяви в профила си във Фейсбук лидерът на БСП Корнелия Нинова

„Разбира се, списъкът отново ще бъде засекретен“, посочва тя.

„А само преди месец говореше, че с такъв акт България ще бъде въвлечена във война. И това ли е най-спешно сега? А цената на газ с 35% нагоре от началото на новата година? А на водата с 22%? А цените на храните и основните стоки? Решението на правителството днес трябваше да бъде за увеличение на минималната работна заплата на 50% от средната от първи януари 2023 г. Половин милион българи, които са работещи бедни, чакаха това решение“, твърди социалистката.

Advertisement

„Днес трябваше да се приеме определението енергийно беден и да се даде подкрепа за тези семейства. Можеха да одобрят и обещания от президента закон за регулиране на цените, който да противодейства на спекулата. Уви, вместо тези полезни за народа решения, служебният кабинет предпочете в последните дни на годината да се занимава с оръжия за Украйна. Радев направи коледен подарък на войнолюбците и забрави за работещите, слабите и бедните“, завършва тя критиката си към президента и служебния кабинет.

Източник: demokrat.bg

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text