img

Кошмар с кандидат-депутатка в ефира на bTV навръх женския празник

/
/
/
102 Views

Инфарктна ситуация в сутрешния блок на bTV изправи на нокти Златимир Йочев и гостенките му навръх женския празник, пише Блиц.

Водещият бе поканил в студиото си нежните остриета на водещите политически партии, които трябваше да влязат в остър сблъсък по най-горещите проблеми.

Минути след старта на дебата обаче на представителката на ДПС – евродепутата Филиз Хюсменова, й прилоша. Тя успя единствено да честити 8 март на всички дами. „Ценете себе си, уважавайте себе си, българските и европейските граждани“, каза водачката на листа на ДПС и започна да се олюлява.

„Може би празникът и датата ви правят емоционална“, заяви първоначално Йочев. После обаче се усети, че нещо не е наред и се запъти към мястото й, за да й окаже помощ.

Advertisement

Изпревари го Деница Сачева от ГЕРБ. „Трябва да поседне Фелиз“, каза тя.

Хюсменова обаче заяви, че е добре. „Няма проблем, аз съм ОК, ОК съм“, увери тя.

„Мисля, че тя трябва да седне“, отново каза Сачева, придържайки я да не падне. Към банката на опонентката си се затича и Венеция Ангова от ПП. Двете се засуетиха около колежката си и я придържаха, докато екип на медията не влезе, за да я изведе от студиото.

Малко по-късно Хюсменова се върна на мястото си и се включи в дебата.

Източник: demokrat.bg

Материалът Кошмар с кандидат-депутатка в ефира на bTV навръх женския празник е публикуван за пръв път на Новини от Балканите и света.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text