img

Огнян Герджиков плаши да смени Стефан Янев, клетките на трупа НДСВ се съживявали за 4%

/
/
/
117 Views

Съживяват се клетките на НДСВ в странатаПолучаваме обнадеждаващи резултати“. 

Това каза пред БНР проф. Огнян Герджиков, юрист, председател на 39-ото Народно събрание, бивш служебен премиер, едно от лицата на НДСВ.

И допълни, че партията ще прескочи бариерата за влизане в парламента.

„Изумен съм от комбинативната мисъл на някои хора, които непрекъснато виждат призраци и са много категорични, че сме руски проксита“.

Advertisement

Проф. Герджиков подчерта, че НДСВ е отворена към всички партии, с изключение на „Възраждане“, които по думите му изповядват различна политическа религия.

„Предстои да решим дали ще се явим сами на изборите, но не е изключено в недалечна перспектива да започнем да опипваме почвата към една или друга партия. Още не търсим партньори“.

Според него последните служебните правителства, особено последното, са били сполучливи и не е фатално, че има толкова служебни кабинети: 

Това не е чудо невиждано в политическия живот. И други страни са преминавали през такива въртележки. Влизането в криза не трябва да се приема като страшно. Ще излезем от кризата“.

Източник: demokrat.bg

Материалът Огнян Герджиков плаши да смени Стефан Янев, клетките на трупа НДСВ се съживявали за 4% е публикуван за пръв път на Новини от Балканите и света.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text