img

Предложиха нов кмет за „Красно село“, групата на ДБ избухна: Такива решения взети на две чашки ракия, а може и..

/
/
/
84 Views

Групата на „Демократична България“ в Столичния общински съвет напусна изненадващо заседанието. Причината бе предложението на Карлос Контрера от „Патриоти за София“ да бъде избрана Грети Стефанова от ДБ за изпълняващ длъжността кмет на район „Красно село“. Стефанова отсъства от заседанието.

Това е третата сесия на градския парламент, на която предстои да бъде гласувано кой да изпълнява длъжността кмет на „Красно село“ до местните избори през октомври.

Досегашният районен кмет Росина Станиславова беше отстранена със съдебно решение от поста заради конфликт на интереси.

„Такива волни изпълнения на волни програми, несъгласувани с никого и взети на две чаши ракия предполагам, не звучат сериозно. Добре де, не се обиждайте, може и на три, не казвам, че пие малко. Това не подхожда на държане на общински съветник и на отговорно отношение към София, софиянци и конкретно към район „Красно село“.

Advertisement

Така председателката на групата на „Демократична България“ в Столичния общински съвет Грети Стефанова коментира предложението на Карлос Контрера тя да стане кмет на район „Красно село“, предаде „24 часа“.

Стефанова заяви, че никой не я е питал дали е съгласна да бъде предложена за тази длъжност, което е обидно. Обадил ѝ се единствено председателят на съвета Георги Георгиев, който в момента е на обучение в САЩ. Тя обясни, че му е отказала и попита Контрера не си ли говори с Георгиев.

Източник: demokrat.bg

Материалът Предложиха нов кмет за „Красно село“, групата на ДБ избухна: Такива решения взети на две чашки ракия, а може и.. е публикуван за пръв път на Новини от Балканите и света.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text