img

Тетевенци към Нанков: Може и да има как, но ПП-тата не знаят този начин. Искаме си ГЕРБ

/
/
/
104 Views

И в Баховица днес, и снощи в Черни Вит хората не се нуждаят от агитация. Отдавна са наясно с това кой само говори и кой работи. Доверието е изградено с много работа.

Това написа водачът на листата на ГЕРБ/СДС в Ловеч Николай Нанков след среща с местните.

Слушаме само приказки – пет моста, три тунела, нови магистрали, а нищо не се построи, напротив, само кредити се теглят, и празни приказки и лъжи на килограм се хвърлят. И скандали, само скандали. Край! Стига експерименти. Искаме си България отново стабилна и развиваща се, казаха баховчани, пояснява Нанков и добавя:

В Тетевенския край по време на нашето управление и с кмет Д-р Мадлена Бояджиева се направи много. Затова и стопирането на всякакъв прогрес стряска всички.

Advertisement

Черновитци не са доволни нито от покупателната способност на доходите си, нито от главоломния скок на цените в магазина, нито от обещанията, че имало как да се подобри животът им.

Може и да има как, казаха хората, но ПП-тата очевидно не знаят този начин. Искаме да се върне ГЕРБ-СДС, които и знаят как, и могат и го реализират в добро управление. И тук, както и в Баховица ни увериха, че можем да разчитаме на подкрепата им. Защото искат Стабилна България Отново с Номер 2.

Източник: demokrat.bg

Материалът Тетевенци към Нанков: Може и да има как, но ПП-тата не знаят този начин. Искаме си ГЕРБ е публикуван за пръв път на Новини от Балканите и света.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text