img

Тони Стораро плати 20 бона дългове на Емрах към Теди Александрова

/
/
/
428 Views

За да прекрати бурния публичен скандал между сина си Емрах и бившата му приятелка – певицата Теди Александрова, Тони Стораро трябвало да плати всичко, което малкият му син дължи на бившата си приятелка. Припомняме, че раздялата им бе съпроводена с куп обвинения и скандали за физическо и емоционално насилие помежду им, както и за финансови разпри.

След като младите изпълнители скочиха един на друг, обвинявайки се в изневери и измами, Човека глас предприел спешни мерки, за да запази добрия имидж на фамилията, изграден както от него, така и от големия му син Фики. Именно Фики беше този, който блесна с невероятно възпитание и маниери по време на участието му във форматите на Нова телевизия, за което лаврите обраха родителите на клана Стораро.

За съжаление преведената сума продължава да бъде недостатъчна според хапливата блондинка, която по-рано заяви: „Това е една малка част от сумата, която дължите. Парите са за текстове и мелодии. Жалка и смешна история сте“. По това време стана ясно, че в картата ѝ са постъпили първите 15 хил. лв. Общата сума е около 40 бона, но нито Емрах, нито Теди посочват точната цифра в изявленията си.

И въпреки че привидно скандалът е затихнал, Александрова е категорична, че някогашната и половинка трябва да си плати до стотинка, ако пък това не се случи, тя ще продължи да разказва случки от личния им живот.

Припомняме, че до преводите от страна на Стораро се стигна след разкритието на драматични истории, останали скрити от многобройните им фенове. След включване на русокосата фурия в жива връзка, в уеб пространството стана ясно, че Емрах ѝ е счупил носа. По-късно двамата се обвиняваха в правенето на магии и куп други грозни истории, пише „Галерия“.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text