img

Фен предложи брак на Гери-Никол, тя прие

/
/
/
237 Views

Русенец, влюбен до уши в Гери-Никол, й предложи брак. Той отишъл на участието й с евтин годежен пръстен и огромното желание да направи певицата своя булка. За негово щастие, късметът му се усмихва.

 

“Тази вечер не съм се напила, но приемам”, каза през смях Гери-Никол. Ситуацията се разиграла в русенски бар, а фенът празнувал рождения си ден там. Той извадил пръстен и паднал на колене, а макар да не било скъпарско, бижуто успяло да плени певицата и тя се съгласила.

 

Е, сватба няма да има, но младежът поне получи хубав подарък за празника си. Интересен факт е, че действието не е подтикнато от алкохолно опиянение. Момчето тръгнало за клуба, подготвено с пръстен за любимата си певица. тя пък споделя, че е правила глупости и без да е пила.

 

“Нон-стоп чувствам пеперуди в стомаха, това за мен е едно от най-красивите чувства”, споделя тя. Певицата обаче категорично отказва да разкрие подробности от личния си живот. След бурната й кратка връзка с ММА боеца Дани Илиев, тя си взе поука и вече не разкрива с кого мачка чаршафите. Звездата определя себе си като човек със самочувствие и смята, че това й носи само позитиви, пише “България днес”.

 

Източник: plovdiv24

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text